1

Voor die akoestisch kritische plaatsen zijn bass traps een absolute noodzaak.

Wanneer u het gevoel hebt dat de bas de overhand neemt en u verhindert te genieten van het volledige spectrum van geluidsgolven.

Dan komen onze bass traps van pas. Ze bieden dezelfde functionele resultaten als onze akoestische panelen, maar worden in hoeken gemonteerd, en hebben altijd dezelfde lagenstructuur. Drie lagen geluidsabsorbers van topkwaliteit.

Meerlagige kwaliteit

Wij gebruiken verschillende lagen materiaal, zodat de meeste frequenties niet naar de kamer terug kunnen kaatsen. Onze bass traps zijn altijd volledig gevuld met onze selectie van geluidsabsorberend materiaal.
mylo_acoustics_multilayered_sound_absorber

Eersteklas resultaten en ontwerpen

Door diepgaande praktijktests van elk materiaal afzonderlijk en in combinatie met andere materialen, zijn we in staat geweest om bass traps te produceren die efficiënt, aanpasbaar en betaalbaar zijn. De ideale bass traps voor woningen, kamers, restaurants, theaters, studio's, vergaderzalen, en elke mogelijke ruimte waar geluid van belang is.
mylo_bass_trap_9180604

Aanpassing

Elke kamer is anders. En zo is ook iedere klant. Online maatwerk biedt een enorm scala aan mogelijkheden, maar ook dan zijn wij beschikbaar voor elk type extra maatwerk, ontwerpen en meten. Van afwijkende vormen, speciale afmetingen, tot speciale prints en stoffen. Wij zijn er om te helpen.
mylo_bass_trap_9180690

Met liefde gemaakt

Het lijkt een universele constante te zijn dat mensen die met audio of akoestische apparatuur werken een liefde voor muziek en geluidskwaliteit hebben die bijna onmeetbaar is. Onze wens om te gaan werken op het gebied van akoestische verbetering kwam voort uit een sterke passie voor muziek en een behoefte om wat verbeteringen aan te brengen in onze eigen opnamestudio's.
mylo_acoustic_panel_4158561

Omdat geluid belangrijk is

We blijven het herhalen en zeggen waar we ook gaan, maar het is een feit. Geluid is belangrijk! Of het nu is om het optreden van een live muzikant te horen, de opname van uw favoriete album, de spreker in een vergaderzaal, uw vrienden rond de eettafel of de stilte van de bibliotheek, geluid is gewoon belangrijk. En aangezien u dit leest, zijn we er zeker van dat u het met ons eens bent.
mylo_acoustic_panel_1451561

Wilt u de akoestiek in uw kantoor verbeteren? Dat kan met onze op maat gemaakte panelen. Inclusief een print naar keuze. Ideaal voor uw bureau, vergaderruimte, wachtkamer of praktijk.

Perfect voor uw tandarts- of dokterspraktijk, advocatenkantoor, notariskantoor, entree, lobby en elke andere ruimte waar het geluid verbeterd dient te worden.
Maar ook in restaurants en andere horecagelegenheden komen onze panelen goed van pas. Zorg ervoor dat uw klanten kunnen genieten van een optimale akoestiek en elimineer alle storende aspecten.
Alle maatwerk is mogelijk.

Neem contact met ons op!

We zouden graag van u willen horen
en met u samenwerken.

Mylo Inc. BV
Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke

+32 3 808 30 30
info@mylo.be

1

Mylo Inc. BV
Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke
België
info@mylo.be
+32 3 8083030
BTW: BE0893.980.506

© Mylo Inc. BV. Alle rechten voorbehouden.