Spring naar de hoofdinhoud

Omdat geluid ertoe doet


Omdat geluiden ertoe doen

We blijven het herhalen en zeggen het overal waar we komen, maar het is een feit. Geluid is belangrijk! Of het nu gaat om het optreden van een live muzikant, de opname van uw favoriete album, de spreker in een vergaderruimte, uw vrienden rond de eettafel of de stilte van de bibliotheek, geluid doet er gewoon toe. En aangezien u dit leest, zijn we er zeker van dat u het daarmee eens bent.

Ja dat doet het. Het maakt uit waar je ook bent. Van tandartspraktijk tot winkelcentrum. En alles hangt af van elementaire akoestische regels van reflectie en absorptie.

We gebruiken onze tools en kennis om u de best mogelijke resultaten te geven op basis van het doel, de omgeving en de bouwspecificaties. Je hebt in een woonkamer niet dezelfde akoestische behandeling nodig als in een opnamestudio.

Neem contact met ons op en laat ons een deel van het denkwerk voor je doen. Het meeste ontwerp- en planningswerk kan op afstand worden gedaan, op basis van een plattegrond van de ruimte en waarvoor de ruimte zal worden gebruikt.

mylo_acoustic_panel_2458561
nl_NL_formalDutch