Spring naar de hoofdinhoud

Alleen het frame en de print?
Geen zorgen.
Dat hebben we ook gedekt.

Gewoon een canvas op een frame. Maar dan met dezelfde kwaliteit en maatwerkmogelijkheden.

Als je een geluidsabsorberend paneel maakt, maar de akoestische isolatielagen weglaat, krijg je natuurlijk een lijst met een afbeelding. Het spreekt dus voor zich dat we deze ook voor onze klanten maken. Vaak passend bij onze akoestische panelen, maar niet noodzakelijkerwijs.

Hoogwaardige bedrukking

We gebruiken printmaterialen en technologieën die van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Het frame, het canvas en de inkt zijn allemaal van premium merken en zijn gekozen om aan de hoogst mogelijke verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.
mylo_acoustic_panel_5758561

Aangepaste ontwerpen

De vooraf ingestelde afbeeldingen die we aanbieden zijn allemaal van professionele ontwerpers en fotografen. Wij kunnen u echter voorzien van elk drukwerk dat u nodig heeft, van onze eigen collectie tot stockfoto's en natuurlijk zelfs uw eigen afbeeldingen.
mylo_acoustic_panel_2458561

De persoonlijke touch

We bieden een aantal vooraf ingestelde afmetingen, maar er zijn geen grenzen aan wat we kunnen leveren. Houd hier rekening mee wanneer u een bestelling plaatst of ons uw verzoek stuurt. We bekijken elke aanvraag met de ambitie om het voor jou en je interieur te laten werken.
mylo_acoustic_panel_1452908

Wij zijn ontwerpers

Even voor de duidelijkheid... We zijn niet alleen printeroperators. We hebben allemaal een artistieke achtergrond als vormgever, fotograaf en muzikant. Wij zorgen ervoor dat alles wat u ons vraagt om te printen of te ontwerpen er goed uitziet en aansluit bij uw wensen.
mylo_acoustic_panel_7858561

De akoestiek in uw kantoor verbeteren? Dat kan met onze op maat gemaakte panelen. Inclusief opdruk naar keuze. Ideaal voor op uw bureau, vergaderruimte, wachtkamer of praktijk.

Perfect voor uw tandarts- of dokterspraktijk, advocatenkantoor, notariskantoor, entreehal, lobby en elke andere ruimte waar het geluid moet worden verbeterd.
Maar ook in restaurants en andere horecagelegenheden komen onze panelen goed van pas. Zorg ervoor dat uw klanten kunnen genieten van een optimale akoestiek en schakel alle storende aspecten uit.
Alle maatwerk is mogelijk.

Neem contact met ons op!

We horen graag van je
en werk met je mee.

Mylo Inc BV
Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke

+32 3 808 30 30
info@mylo.be

nl_NL_formalDutch