1

Alleen de lijst en de print?
Geen zorgen.
Dat hebben we ook geregeld.

Gewoon een canvas op een frame. Maar met dezelfde kwaliteit en aangepaste opties.

Natuurlijk, als je een geluidsabsorberend paneel maakt, maar je laat de lagen akoestische isolatie weg, dan krijg je een frame met een plaatje. Het ligt dus voor de hand dat we die ook voor onze klanten maken. Vaak passend bij onze akoestische panelen, maar niet noodzakelijk.

Afdrukken van hoge kwaliteit

Wij gebruiken drukmaterialen en technologieën die van de hoogst mogelijke kwaliteit zijn. Het frame, het canvas en de inkt zijn allemaal van topmerken en zijn gekozen om aan de hoogst mogelijke verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.
mylo_acoustic_panel_5758561

Aangepaste ontwerpen

De voorgeprogrammeerde beelden die wij aanbieden zijn allemaal afkomstig van professionele ontwerpers en fotografen. Wij kunnen u echter elke afdruk leveren die u maar nodig zou kunnen hebben, variërend van onze eigen collectie tot stockafbeeldingen en zelfs uw eigen afbeeldingen, natuurlijk.
mylo_acoustic_panel_2458561

De persoonlijke noot

Wij bieden een aantal vooringestelde afmetingen aan, maar er zijn geen grenzen aan wat wij kunnen leveren. Hou dit in gedachten wanneer u een bestelling plaatst of ons uw verzoek stuurt. Wij zullen elk verzoek bekijken met de ambitie om het voor u en uw interieur te laten werken.
mylo_acoustic_panel_1452908

Wij zijn ontwerpers

Even voor de duidelijkheid... We zijn niet alleen maar drukkers. We hebben allemaal een artistieke achtergrond als ontwerpers, fotografen en muzikanten. Wij zullen ervoor zorgen dat wat u ons ook vraagt te printen of te ontwerpen, er goed uit zal zien en zal voldoen aan uw verzoek.
mylo_acoustic_panel_7858561

Wilt u de akoestiek in uw kantoor verbeteren? Dat kan met onze op maat gemaakte panelen. Inclusief een print naar keuze. Ideaal voor uw bureau, vergaderruimte, wachtkamer of praktijk.

Perfect voor uw tandarts- of dokterspraktijk, advocatenkantoor, notariskantoor, entree, lobby en elke andere ruimte waar het geluid verbeterd dient te worden.
Maar ook in restaurants en andere horecagelegenheden komen onze panelen goed van pas. Zorg ervoor dat uw klanten kunnen genieten van een optimale akoestiek en elimineer alle storende aspecten.
Alle maatwerk is mogelijk.

Neem contact met ons op!

We zouden graag van u willen horen
en met u samenwerken.

Mylo Inc. BV
Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke

+32 3 808 30 30
info@mylo.be

1

Mylo Inc. BV
Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke
België
info@mylo.be
+32 3 8083030
BTW: BE0893.980.506

© Mylo Inc. BV. Alle rechten voorbehouden.