Spring naar de hoofdinhoud

Geef uw kamer de juiste behandeling met onze op maat ontworpen geluidsabsorberende panelen van de hoogste kwaliteit.


Mooie en functionele opvallende akoestische panelen, verkrijgbaar in elk formaat, voor elk interieur

Mylo biedt u akoestische panelen van hoge kwaliteit die precies de juiste hoeveelheid omgevingsgeluid absorberen, galm beperken en u een zuivere, ontspannende, overzichtelijke sfeer geven waarmee u zich perfect kunt concentreren op wat er echt toe doet.

Meerlaagse kwaliteit

We gebruiken verschillende materiaallagen om ervoor te zorgen dat de meeste frequenties niet terugkaatsen naar de kamer. Afhankelijk van uw wensen en situatie kunt u ervoor kiezen om uw panelen te laten maken met één, twee of drie lagen materiaal. Weten wat deze verschillende lagen doen en wat de resultaten zijn?
mylo_acoustics_multilayered_sound_absorber

Eersteklas resultaten en ontwerpen

Door grondige praktijktesten van elk materiaal afzonderlijk en in combinatie met andere materialen, waren we in staat om akoestische panelen te produceren die efficiënt, aanpasbaar en betaalbaar zijn. De ideale panelen voor woningen, kamers, restaurants, theaters, studio's, vergaderruimtes en elke mogelijke ruimte waar geluid ertoe doet. Klik zeker op "lees meer" om meer te weten te komen over ons testproces.
mylo_acoustic_panel_0758561.

Maatwerk

Elke kamer is anders. En zo is elke klant. Online maatwerk biedt een breed scala aan mogelijkheden, maar ook dan zijn we beschikbaar voor elke vorm van extra maatwerk, ontwerpen en meten. Van verschillende vormen, speciale afmetingen, wandvullende oplossingen tot speciale prints en stoffen. We zijn hier om te helpen. We delen graag met u de beschikbare aanpassingsmogelijkheden.
mylo_acoustic_panel_2158561

Gemaakt met liefde

Het lijkt een universele constante te zijn dat mensen die met audio- of akoestische apparatuur werken een bijna onmeetbare liefde voor muziek en geluidskwaliteit hebben. Onze wens om te gaan werken op het gebied van akoestische verbetering kwam voort uit een sterke passie voor muziek en de behoefte om wat verbeteringen aan te brengen in onze eigen opnamestudio's. Laten we ons verhaal met je delen.
mylo_acoustic_panel_4158561

Omdat geluid ertoe doet

We blijven het herhalen en zeggen het overal waar we komen, maar het is een feit. Geluid is belangrijk! Of het nu gaat om het optreden van een live muzikant, de opname van uw favoriete album, de spreker in een vergaderruimte, uw vrienden rond de eettafel of de stilte van de bibliotheek, geluid doet er gewoon toe. En aangezien u dit leest, zijn we er zeker van dat u het daarmee eens bent. Klik op "lees meer" om te zien hoe premium geluid in uw situatie het verschil kan maken.
mylo_acoustic_panel_1458567

De akoestiek in uw kantoor verbeteren? Dat kan met onze op maat gemaakte panelen. Inclusief opdruk naar keuze. Ideaal voor op uw bureau, vergaderruimte, wachtkamer of praktijk.

Perfect voor uw tandarts- of dokterspraktijk, advocatenkantoor, notariskantoor, entreehal, lobby en elke andere ruimte waar het geluid moet worden verbeterd.
Maar ook in restaurants en andere horecagelegenheden komen onze panelen goed van pas. Zorg ervoor dat uw klanten kunnen genieten van een optimale akoestiek en schakel alle storende aspecten uit.
Alle maatwerk is mogelijk.

Neem contact met ons op!

We horen graag van je
en werk met je mee.

Mylo Inc BV
Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke

+32 3 808 30 30
info@mylo.be

nl_NL_formalDutch