Spring naar de hoofdinhoud

Gemaakt met liefde


Gemaakt met liefde

Het lijkt een universele constante te zijn dat mensen die met audio- of akoestische apparatuur werken een bijna onmeetbare liefde voor muziek en geluidskwaliteit hebben.

Geluid is belangrijk. We hebben dit al eerder genoemd, we weten het zeker. Maar geluid doet er echt toe voor muzikanten. In ons doel om het perfecte geluid in onze opnamestudio te bereiken, en de zoektocht naar de juiste akoestische setting tegen een betaalbare prijs, kwam het idee in ons op om het gewoon zelf te doen.

Het duurde niet lang voordat we de test- en meetapparatuur hadden die we nodig hadden, de materialen die we in onze oplossingen wilden gebruiken en de tools om dit allemaal samen te stellen. Met de passie van een team van creatieve muzikanten met gedegen kennis van akoestiek en natuurkunde, kwamen we bij elkaar en begonnen we aan onze prototypes te werken.

En bij elk interieur, bij elk ontwerp, bij elk stuk hout dat tot een frame moet worden gemaakt, leveren we nog steeds met passie en de drive om onze klanten de best mogelijke oplossing voor hun akoestiek te bieden. Omdat geluid ertoe doet.

mylo_acoustic_panel_1451561
nl_NL_formalDutch