Spring naar de hoofdinhoud

Voor die akoestisch kritische plaatsen zijn bastraps een absolute noodzaak.

Als je het gevoel hebt dat de bas het overneemt en je ervan weerhoudt om van het volledige spectrum van audiogolven te genieten.

Dan komen onze bastraps om de hoek kijken. Ze bieden dezelfde functionele resultaten als onze akoestische panelen, maar worden in hoeken gemonteerd en hebben altijd dezelfde laagstructuur. Drie lagen geluidsabsorbers van topkwaliteit.

Meerlaagse kwaliteit

We gebruiken verschillende materiaallagen om ervoor te zorgen dat de meeste frequenties niet terugkaatsen naar de kamer. Onze bastraps zitten altijd vol met onze selectie geluidsabsorberend materiaal.
mylo_acoustics_multilayered_sound_absorber

Eersteklas resultaten en ontwerpen

Door grondige praktische tests van elk materiaal afzonderlijk en in combinatie met andere materialen, waren we in staat bastraps te produceren die efficiënt, aanpasbaar en betaalbaar zijn. De ideale bastraps voor woningen, kamers, restaurants, theaters, studio's, vergaderruimtes en elke mogelijke ruimte waar geluid ertoe doet.
mylo_bass_trap_9180604

Maatwerk

Elke kamer is anders. En zo is elke klant. Online maatwerk biedt een breed scala aan mogelijkheden, maar ook dan zijn we beschikbaar voor elke vorm van extra maatwerk, ontwerpen en meten. Van verschillende vormen, bijzondere afmetingen, tot bijzondere prints en stoffen. We zijn hier om te helpen.
mylo_bass_trap_9180690

Gemaakt met liefde

Het lijkt een universele constante te zijn dat mensen die met audio- of akoestische apparatuur werken een bijna onmeetbare liefde voor muziek en geluidskwaliteit hebben. Onze wens om te gaan werken op het gebied van akoestische verbetering kwam voort uit een sterke passie voor muziek en de behoefte om wat verbeteringen aan te brengen in onze eigen opnamestudio's.
mylo_acoustic_panel_4158561

Omdat geluid ertoe doet

We blijven het herhalen en zeggen het overal waar we komen, maar het is een feit. Geluid is belangrijk! Of het nu gaat om het optreden van een live muzikant, de opname van uw favoriete album, de spreker in een vergaderruimte, uw vrienden rond de eettafel of de stilte van de bibliotheek, geluid doet er gewoon toe. En aangezien u dit leest, zijn we er zeker van dat u het daarmee eens bent.
mylo_acoustic_panel_1451561

De akoestiek in uw kantoor verbeteren? Dat kan met onze op maat gemaakte panelen. Inclusief opdruk naar keuze. Ideaal voor op uw bureau, vergaderruimte, wachtkamer of praktijk.

Perfect voor uw tandarts- of dokterspraktijk, advocatenkantoor, notariskantoor, entreehal, lobby en elke andere ruimte waar het geluid moet worden verbeterd.
Maar ook in restaurants en andere horecagelegenheden komen onze panelen goed van pas. Zorg ervoor dat uw klanten kunnen genieten van een optimale akoestiek en schakel alle storende aspecten uit.
Alle maatwerk is mogelijk.

Neem contact met ons op!

We horen graag van je
en werk met je mee.

Mylo Inc BV
Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke

+32 3 808 30 30
info@mylo.be

nl_NL_formalDutch