Spring naar de hoofdinhoud

Eersteklas resultaten en ontwerpen


Eersteklas resultaten en ontwerpen

Door grondige praktijktesten van elk materiaal afzonderlijk en in combinatie met andere materialen, waren we in staat om akoestische panelen te produceren die efficiënt, aanpasbaar en betaalbaar zijn. De ideale panelen voor woningen, kamers, restaurants, theaters, studio's, vergaderruimtes en elke mogelijke ruimte waar geluid ertoe doet. Klik zeker op "lees meer" om meer te weten te komen over ons testproces.

Dankzij onze testresultaten konden we experimenteren met verschillende combinaties voor onze akoestische panelen. We wilden geen ogenschijnlijk bruikbare objecten maken. We wilden kunstwerken maken.

Het handwerk dat betrokken is bij het maken van elk van onze panelen geeft meer mogelijkheden om te focussen op details en afwerking. Het ontwerp van onze panelen vinden wij net zo belangrijk als het daadwerkelijke resultaat van het product. Maar dat doen we zonder in te leveren op kwaliteit.

En aangezien we houden van wat we doen, willen we ervoor zorgen dat JIJ houdt van wat we leveren. Wij denken altijd actief mee over de meest passende oplossing voor onze opdrachtgevers en geven functionele of inrichtingsvoorstellen, gebaseerd op onze eigen expertise en ervaring.

mylo_bass_trap_9180462
nl_NL_formalDutch