Mira One gives you that little extra security, knowing that your data is safe and secure in the cloud. The security of the cloud, combined with the speed and reliability of local backup. MiraOne is our new entry-level backup and business continuity device.

 
 
 
 

banner side muse
Muse


Hoe meer we beroep doen op digitale dragers, zoals USB sticks, geheugenkaartjes en harde schijven, hoe vaker we worden geconfronteerd met het onvermijdelijke onvrijwillige verlies van gegevens. Daarom is het van essentieel belang dat het vinden van een goede backupoplossing het eerste is wat men moet doen na het installeren van uw computernetwerk.

Muse is een betaalbare, veilige, betrouwbare en volledige cloud backup methode, specifiek ontworpen voor grote volumes, die verschillende versies van uw belangrijke bestanden in ons datacenter kan opslaan. Dankzij de eenvoudige portal website, kan u zelf uw gebruik in de gaten houden en zien welke bestanden er in de backup werden opgenomen. U kan er de bestanden zelfs in raadplegen en downloaden. U merkt het; Muse is veel meer dan zomaar een backup methode. Het is een portal tot al uw belangrijke bestanden in de cloud!

Multi OS ondersteuning

De Muse client software bestaat voor Microsoft Windows, Mac OSX, Linux en Unix. Onze datacenter servers kunnen al deze bestanden probleemloos aan.
Back-up via internet

Het enige dat u nodig hebt voor een succesvolle Muse back-up, is een eenvoudige internet verbinding. All you need to make sure that Muse works, is a simple Internet connection. Muse maakt verbinding met het datacenter via https en er is geen verdere configuratie voor nodig.
Block Level Back-ups

Muse kent een ongeëvenaarde snelheid, dankzij het gebruik van block level backups, en zonder u te storen in uw werk. Enkel de gewijzigde binaire code wordt namelijk opgeslagen, zodat de te transfereren data bijzonder beperkt blijft.
256-Bits AES Encryptie

256-bits AES encryptie is een geavanceerde gegevensversleuteltechniek die onder andere de militaire standaard is geworden. Muse gebruikt deze techniek om data over een beveilgde SSL verbinding naar het datacenter te sturen.
Meerdere bestandsversies

Met Muse bent u niet beperkt tot enkel de laatste versie van uw bestanden, maar meerdere opgeslagen versies van eenzelfde bestand kunnen worden teruggezet via de client.
Bidirectionele Sync

Het is mogelijk om meerdere toestellen van exact dezelfde documenten te voorzien, door gebruik te maken van Muse bidirectionele synchronisatie!
Datacenter SecureVault

Al uw backups worden zorgvuldig en beveiligd bewaard op het Muse datacenter, in wat wij de SecureVault noemen. Toegang van buitenaf is onmogelijk omdat de gegevens automatisch worden verplaatst van een front-end datacenter naar een backend server die niet met de buitenwereld is verbonden.
Planning

Muse werkt naadloos samen met Windows Scheduler op Windows systemen, met launchd op Mac OS X en met cron op Linux. Uw backups lopen dus volgens de planning die u zelf beslist.
Email berichtgeving

Een overzicht van uw backup wordt u via email verzonden, zodat u perfect kan zien welke bestanden er juist in de backup werden opgenomen en wat er wordt bewaard in de SecureVault.

Wil u meer te weten komen?

Zou u hier meer over willen weten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Vul alle met een * gemarkeerde velden zeker in.
captcha
Herladen