Mira Plus is uw totaaloplossing voor disaster recovery, die uw volledige bedrijf kan virtualiseren, inclusief ononderbroken gegevensopslag, virtualisatie op locatie, cloud backup en veel meer. Omdat uw data beveiligen, back-uppen en beschikbaar stellen in de cloud, alles is waar het bij ons om draait.

 
 
 
 

Mira Plus
Mira Go


Mira Plus is het krachtigste backup toestel dat wij bieden en is in staat om de gegevensbeveiliging en volledig herstel van maar liefst vijf servers te garanderen. Indien meer servers nodig zijn, dan is het perfect mogelijk om meerdere Mira Plus servers als een cluster in te stellen.

Iedere vijftien minuten maakt de Mira server, die bij de klant ter plaatse staat, een reservekopie van uw servers of bedrijfskritische toestellen in uw netwerk. Dit neemt niet meer dan enkele seconden in beslag, mits er enkel rekening dient te worden gehouden met de verschillen tussen de genomen backups. Dit heet een differentiële backup. Aan het eind van de dag worden al deze bestanden versmolten in een geconsolideerd bestand, dat dan naar het datacenter wordt verstuurd via de Muse client.

Terwijl Mira uw bestanden heeft zitten back-uppen, heeft het zich ondertussen voor het ergste voorbereid. De backups kunnen namelijk niet alleen gebruikt worden voor het herstellen van bestanden, mappen en volledige systemen, maar kunnen bovendien via virtualisatie uw bestaande servers vervangen in geval van nood, waardoor uw downtime tot minuten wordt herleid, in plaats van uren of zelfs dagen! Gebruik makend van Mira's geavanceerde herstelmethodes, kan uw restore nadien zelfs gebeuren op hardware die totaal verschillend is van uw originele server!

Incrementele Binaire Backups

Door gebruik te maken van backups op binair niveau, lopen uw backups razendsnel en zonder uw werk enigszins te storen. Enkel de binaire code die werd gewijzigd wordt door de backup opgenomen, waardoor bijzonder kleine bestanden worden aangemaakt. De incrementele backup methode zorgt ervoor dat Mira enkel het verschil tussen de "Nu" backup en de "Vorige" backup hoeft bij te houden.
thumb26b

24/7 Monitoring met MiMS

De Mylo Inc. Monitoring Service is het systeem dat voor een permanente controle van uw backups en servers zorgt. MiMS kijkt na of uw backups correct lopen, alle bestanden bruikbaar zijn, en dat de Mira server perfect functioneert. We houden zelfs uw servers die geback-upt moeten worden in de gaten en verwittigen u van zodra er zich een fout voordoet. Deze service zit bij elke Mira overeenkomst inbegrepen en loopt 24 uur op 24.
thumb27b

Stand-by Server Technologie

Een virtuele kopie van uw servers staat permanent klaar om in werking te treden, van zodra dat wij de stand-by procedure starten. Deze kopie kan alle taken van uw server overnemen terwijl de hardware of software van uw defecte server wordt hersteld. Dit zorgt ervoor dat uw downtime tot een absoluut minimum wordt herleid! Bovendien blijven de backups probleemloos doorlopen terwijl uw bedrijf kan blijven draaien dankzij de virtuele server op onze Mira server.
thumb28b

Continue Data Bescherming

Onze Continue Data Bescherming maakt het mogelijk om onder andere een bestand, map, mailbox of zelfs uw volledige systeem terug te brengen naar eender welk moment. U bent niet langer gebonden aan die backup tape van gisteren, maar een bestand kan worden teruggezet in zijn versie van bijvoorbeeld verleden week vrijdag 16u15 of van een half uurtje geleden. Met andere woorden, dagen werk verliezen door het terugzetten van een backup, is letterlijk verleden tijd!
thumb29b

256-Bits AES Encryptie

256-bits AES encryptie is een geavanceerde gegevensversleuteltechniek die onder andere de militaire standaard is geworden. Mira gebruikt deze versleuteling op alle niveaus van het back-uppen. De backup bestanden worden versleuteld, de consolidatie gebeurt via versleuteling, en de transfer naar het Muse data center gebeurt over een versleutelde SSL verbinding. Zelfs indien men aan uw backup bestanden zou geraken, zoals bijvoorbeeld door een diefstal van de Mira server, dan nog blijven alle bestanden totaal onleesbaar voor anderen.
thumb30b

Datacenter SecureVault

Al uw backups worden zorgvuldig en beveiligd bewaard op het Muse datacenter, in wat wij de SecureVault noemen. Toegang van buitenaf is onmogelijk omdat de gegevens automatisch worden verplaatst van een front-end datacenter naar een backend server die niet met de buitenwereld is verbonden.
thumb31b

Bare Metal Restore

In tegenstelling tot andere backup methodes, kan onze Mira server een volledige restore uitvoeren op hardware die compleet verschillend is van uw originele server. U bent met andere woorden dus niet meer gebonden aan een specifiek merk of wisselstukken na de herstelling. Via Mira kan u zelfs overschakelen naar een virtuele omgeving zoals VMWare, Hyper- V of VirtualBox.
thumb32b

Onbeperkte Archivering

Er is geen beperking op de hoeveelheid data die we back-uppen. Mits Mira servers niet worden verkocht, maar deel uitmaken van een dienstverlening, zorgen wij ervoor dat de juiste hoeveelheid aan schijfruimte beschikbaar is voor uw gegevens.Specificaties

 • 16TB backup opslag
 • RAID10 schijf configuratie
 • Quad core Intel CPU
 • 64-bit architectuur
 • 64GB DDR3 RAM
 • 2 Netwerk interface poorten
 • Fluisterstil ontwerp
 • Back-upt 5 servers

Service bevat

 • Backup & restore service
 • Continue monitoring
 • Antivirus geïntegreerd
 • Permanente integriteitscontrole
 • Manuele backup nazicht
 • Hardware onderhoud
 • Software updates
 • 24/7 ondersteuning

Wil u meer te weten komen?

Zou u hier meer over willen weten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Vul alle met een * gemarkeerde velden zeker in.
captcha
Herladen