Wij geloven dat wij door om te gaan met uw gegevensbeveiliging en door onze verantwoordelijkheid voor uw bedrijfscontinuïteit, de verplichting hebben u te voorzien van het beste dat technologie te bieden heeft. Onze backup oplossingen evolueren continu en elke ruimte voor verbetering wordt onmiddellijk ingevuld.

 
 
 
 

Over Mira

Incrementele Binaire Backups

Door gebruik te maken van backups op binair niveau, lopen uw backups razendsnel en zonder uw werk enigszins te storen. Enkel de binaire code die werd gewijzigd wordt door de backup opgenomen, waardoor bijzonder kleine bestanden worden aangemaakt. De incrementele backup methode zorgt ervoor dat Mira enkel het verschil tussen de "Nu" backup en de "Vorige" backup hoeft bij te houden.
thumb26b

24/7 Monitoring met MiMS

De Mylo Inc. Monitoring Service is het systeem dat voor een permanente controle van uw backups en servers zorgt. MiMS kijkt na of uw backups correct lopen, alle bestanden bruikbaar zijn, en dat de Mira server perfect functioneert. We houden zelfs uw servers die geback-upt moeten worden in de gaten en verwittigen u van zodra er zich een fout voordoet. Deze service zit bij elke Mira overeenkomst inbegrepen en loopt 24 uur op 24.
thumb27b

Stand-by Server Technologie

Een virtuele kopie van uw servers staat permanent klaar om in werking te treden, van zodra dat wij de stand-by procedure starten. Deze kopie kan alle taken van uw server overnemen terwijl de hardware of software van uw defecte server wordt hersteld. Dit zorgt ervoor dat uw downtime tot een absoluut minimum wordt herleid! Bovendien blijven de backups probleemloos doorlopen terwijl uw bedrijf kan blijven draaien dankzij de virtuele server op onze Mira server.
thumb28b

Continue Data Bescherming

Onze Continue Data Bescherming maakt het mogelijk om onder andere een bestand, map, mailbox of zelfs uw volledige systeem terug te brengen naar eender welk moment. U bent niet langer gebonden aan die backup tape van gisteren, maar een bestand kan worden teruggezet in zijn versie van bijvoorbeeld verleden week vrijdag 16u15 of van een half uurtje geleden. Met andere woorden, dagen werk verliezen door het terugzetten van een backup, is letterlijk verleden tijd!
thumb29b

256-Bits AES Encryptie

256-bits AES encryptie is een geavanceerde gegevensversleuteltechniek die onder andere de militaire standaard is geworden. Mira gebruikt deze versleuteling op alle niveaus van het back-uppen. De backup bestanden worden versleuteld, de consolidatie gebeurt via versleuteling, en de transfer naar het Muse data center gebeurt over een versleutelde SSL verbinding. Zelfs indien men aan uw backup bestanden zou geraken, zoals bijvoorbeeld door een diefstal van de Mira server, dan nog blijven alle bestanden totaal onleesbaar voor anderen.
thumb30b

Datacenter SecureVault

Al uw backups worden zorgvuldig en beveiligd bewaard op het Muse datacenter, in wat wij de SecureVault noemen. Toegang van buitenaf is onmogelijk omdat de gegevens automatisch worden verplaatst van een front-end datacenter naar een backend server die niet met de buitenwereld is verbonden.
thumb31b

Bare Metal Restore

In tegenstelling tot andere backup methodes, kan onze Mira server een volledige restore uitvoeren op hardware die compleet verschillend is van uw originele server. U bent met andere woorden dus niet meer gebonden aan een specifiek merk of wisselstukken na de herstelling. Via Mira kan u zelfs overschakelen naar een virtuele omgeving zoals VMWare, Hyper- V of VirtualBox.
thumb32b

Onbeperkte Archivering

Er is geen beperking op de hoeveelheid data die we back-uppen. Mits Mira servers niet worden verkocht, maar deel uitmaken van een dienstverlening, zorgen wij ervoor dat de juiste hoeveelheid aan schijfruimte beschikbaar is voor uw gegevens.
Over Muse

Multi OS ondersteuning

De Muse client software bestaat voor Microsoft Windows, Mac OSX, Linux en Unix. Onze datacenter servers kunnen al deze bestanden probleemloos aan.
Back-up via internet

Het enige dat u nodig hebt voor een succesvolle Muse back-up, is een eenvoudige internet verbinding. All you need to make sure that Muse works, is a simple Internet connection. Muse maakt verbinding met het datacenter via https en er is geen verdere configuratie voor nodig.
Block Level Backups

Muse kent een ongeëvenaarde snelheid, dankzij het gebruik van block level backups, en zonder u te storen in uw werk. Enkel de gewijzigde binaire code wordt namelijk opgeslagen, zodat de te transfereren data bijzonder beperkt blijft.
256-Bits AES Encryptie

256-bits AES encryptie is een geavanceerde gegevensversleuteltechniek die onder andere de militaire standaard is geworden. Muse gebruikt deze techniek om data over een beveilgde SSL verbinding naar het datacenter te sturen.
Meerdere bestandsversies

Met Muse bent u niet beperkt tot enkel de laatste versie van uw bestanden, maar meerdere opgeslagen versies van eenzelfde bestand kunnen worden teruggezet via de client.
Bidirectionele Sync

Het is mogelijk om meerdere toestellen van exact dezelfde documenten te voorzien, door gebruik te maken van Muse bidirectionele synchronisatie!
Datacenter SecureVault

Al uw backups worden zorgvuldig en beveiligd bewaard op het Muse datacenter, in wat wij de SecureVault noemen. Toegang van buitenaf is onmogelijk omdat de gegevens automatisch worden verplaatst van een front-end datacenter naar een backend server die niet met de buitenwereld is verbonden.
Planning

Muse werkt naadloos samen met Windows Scheduler op Windows systemen, met launchd op Mac OS X en met cron op Linux. Uw backups lopen dus volgens de planning die u zelf beslist.
Email berichtgeving

Een overzicht van uw backup wordt u via email verzonden, zodat u perfect kan zien welke bestanden er juist in de backup werden opgenomen en wat er wordt bewaard in de SecureVault.

Wil u meer te weten komen?

Zou u hier meer over willen weten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Vul alle met een * gemarkeerde velden zeker in.
captcha
Herladen