In een bedrijfsomgeving waar alles om data draait, vinden wij dat u moet weten op wie u rekent wat gegevensbeveiliging en business continuity betreft. Sta ons toe dat we onze bedrijfsfilosofie met u delen.

 
 
 
 

Onze waarden


Bij ons staan service en klanttevredenheid op de absolute eerste plaats. We vinden het belangrijk te weten wie onze cliënten zijn en op zijn minst even belangrijk dat zij weten wie wij zijn. Wij geloven dat het persoonlijke aspect van een overeenkomst die handelt over de databeveiliging van uw bedrijf, van op zijn minst even groot belang is als het technologische aspect van deze. De backup en business continuity dienstverlening vergt een zeer hoge dosis aan vertrouwen. Wij steken een bijzonder grote hoeveelheid energie in het bouwen, verdienen en onderhouden van dat vertrouwen.

Partner netwerk


Het uitbouwen van een partner netwerk is handig wanneer men snel wil uitbreiden en in een korte tijd veel klanten wil werven. Dit past echter niet in onze filosofie waar wij geloven dat groei enkel mogelijk mag zijn als dat de service niet schaadt. Door als enigen in deze sector niet met een partner netwerk te werken, konden wij een veel hogere graad van klanttevredenheid verwezenlijken en is onze drang om deze graad op het absolute maximum te houden uiteraard ook veel groter. Het is onze ervaring dat partners vaak niet aan dat niveau kunnen handelen en bijgevolg onze naam en reputatie schaden.

Een partner netwerk uitbouwen heeft onvermijdelijk ook tot gevolg dat er amper controle is over correcte prijshantering. Door onze diensten rechtstreeks aan onze cliënten aan te bieden, geven we hen oplossingen die vaak beter zijn dan de concurrentie, maar aan de helft van de prijs.

Wij begrijpen dat uw data zeer gevoelige informatie bevat. Het openstellen van poorten voor cliënten en partners, opent enkel meer mogelijke zwakke plekken die uw data zouden kunnen compromitteren, wat bij concurrenten reeds werd bewezen.

"Closed access" politiek


De mensen achter Mylo komen allen uit de multinational bedrijfswereld. Wij begrijpen dat zelfs binnen het netwerk van onze cliënten, niet alle data voor iedereen bestemd is. Om die reden, behandelen we iedere aanvraag voor dataherstel volgens een zeer stricte "closed access" politiek, die gebaseerd werd op de specificaties van onze cliënten omtrent wie bij dergelijke aanvragen moet worden geconsulteerd en geïnformeerd. Deze politiek zorgt ervoor dat uw data niet in verkeerde handen terecht kan komen.

Wil u meer te weten komen?

Zou u hier meer over willen weten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Vul alle met een * gemarkeerde velden zeker in.
captcha
Herladen