Uitblinken in wat we doen, dat is waar we goed in zijn. Wij houden ons bezig met de gegevensbeveiliging van onze cliënten terwijl zij zich kunnen focussen op hun eigen zaak.

 
 
 
 

Een gesloten systeem

In onze zoektocht naar het maken van het meest beveiligde systeem voor data backup en business continuity van onze cliënten, was het noodzakelijk om alle elementen die het systeem negatief zouden kunnen beïnvloeden, te elimineren. We kwamen snel tot de conclusie dat de toegang tot onze systemen het eerste was dat we onder handen moesten nemen. Het is om die reden dat onze Mira hardware overeenkomsten worden voorzien van een volledig beheerde backup service voor de totale duur van uw overeenkomst. Dit is inclusief elke procedure die vanop afstand kan worden uitgevoerd, zoals restores en veranderingen in de configuratie van het netwerk van de client, maar ook het starten van het virtualisatieproces.

Uitgebreide verificatie

Bovendien bevat onze dienstverlening een volledige controle van het backup archief en een hybriede automatische en manuele systeemverificatie. Elke fase van backup proces van de data van onze cliënten wordt meermaals gecontroleerd. In geval van een onregelmatigheid, worden onze systeem ingenieurs automatisch op de hoogte gebracht en wordt er onmiddellijk actie ondernomen. Maandelijks ondergaat iedere server een extra manueel nazicht van alle hardware, software en backup bestanden. Dat houdt uiteraard veel werk in, maar het is de enige manier om 100% zekerheid te kunnen garanderen.

Wil u meer te weten komen?

Zou u hier meer over willen weten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Vul alle met een * gemarkeerde velden zeker in.
captcha
Herladen