Zelfs de beste systemen zijn waardeloos wanneer er niemand over waakt. Een permanente controle die steeds een oogje in het zeil houdt, is een absolute noodzaak voor een gegevensbeveiligingsdienst van de bovenste plank.

 
 
 
 

monitoringAutomatische controle


Monitoring is een essentieel onderdeel van onze dienst en het merendeel van onze monitoring gebeurt via onze Mylo Inc. Monitoring Service. Deze houdt continu de prestaties van onze backup servers en de Mira software in de gaten, terwijl er bovendien wordt gecontroleerd of de servers van onze cliënten die onder backup contract staan, het naar behoren doen. Onze system engineers worden automatisch op de hoogte gebracht van elk probleem en de respons hierop gebeurt onmiddellijk, om te garanderen dat onze service in de gegevens van onze cliënten niet in gevaar worden gebracht.

 


Backup nazicht


Elk individueel backupbestand dat gecreëerd wordt, wordt nagekeken op geldigheid en bruikbaarheid van zodra het in de Mira backup store komt. De dagelijks consolidatie wordt bij wijze van extra zekerheid ook nog eens gecontroleerd. Dit hele proces speelt zich af in elke fase van de backup en in elk aspect van onze dienstverlening.

Wil u meer te weten komen?

Zou u hier meer over willen weten? Vul dan onderstaand formulier in. Wij contacteren u dan zo spoedig mogelijk.
Vul alle met een * gemarkeerde velden zeker in.
captcha
Herladen