Premium ICT Services

Mylo Inc.

Premium ICT Services

Reeds sinds 2007 staat Mylo Inc. garant voor kwaliteitsvolle ICT dienstverlening aan particulieren, kleine zelfstandigen, KMO's en grote ondernemingen. Een betrouwbare partner voor uw digitale noden, bereikbaar om uw kleinste of grootste IT-vragen of problemen te beantwoorden en top-expertise aan een betaalbare prijs. 
Betrouwbaar, bereikbaar, betaalbaar. 

Van de meest eenvoudige installatie tot de configuratie van het veiligste netwerk, of het programmeren van uw nieuwe applicatie of het delen van uw printer, Mylo Inc. zorgt er voor. 

Al meer dan 20 jaar ben ik met ICT bezig. Eerst als systeembeheerder in Brussel, nadien als internationaal consultant voor banken, multinationals en holdings waaronder Coca Cola, Hugo Boss, Winterthur Group en InBev, en van 2000 tot 2007 als Systems Engineer voor BMW, Mini en Rolls-Royce België en Luxemburg. Eén ding dat ik van al die premium merken heb geleerd, is dat kwaliteit van wat je doet boven alles hoort te staan. En dat is wat ik met Mylo Inc. ook wil bereiken. 

Al onze klanten worden prioritair behandeld en elk project krijgt van ons de volle aandacht. En iedereen is welkom. We geloven niet in SLA's en dure partnerships, maar in resultaat en duidelijkheid, zowel qua prestatie als qua prijs. 

Ik ben er zeker van dat wij ook uw bedrijf een handje kunnen helpen.
Zoekt u nog hulp op het vlak van informatica, een vrijblijvende
tweede mening of een expert op een bepaald ICT-gebied? 
Contacteer ons dan, en hopelijk zien we elkaar snel.

Mathias Buckinx
Zaakvoerder

Wie ben ik

inomi
websites.

Websites maken we ook, maar dat doen we samen met het fantastische grafisch bureau Bacon and Eggs onder de naam inomi. Van ontwerp en fotografie tot volledige implementatie, hosting, domeinnaam en e-mail. 

Meer informatie hierover vindt u op inomi.be

Contacteer ons

Mylo Inc. bvba

Koewachtsteenweg 28
9180 Moerbeke
BTW-nr: BE0893.980.506

03 808 30 30

info@mylo.be

Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.